Zakelijke styling

Zakelijke styling
De sfeer in een bedrijfspand is belangrijk, maar daar ligt niet je core-business. Hierdoor krijgt het vaak niet de aandacht die het verdient. Je kunt met Sfeer & Styling in je gebouw juist het verschil maken richting je doelgroep, personeel en/of bezoekers. Het kan je identiteit versterken.

De kosten van een zakelijk interieuradvies zijn afhankelijk van de situatie en wat de wensen zijn. Neem gerust contact met ons op en leg je interieurvraag voor. Wij geven aan, na het intakegesprek, hoeveel tijd wij daarvoor nodig denken te hebben. Uiteraard is het intakegesprek kosteloos. Het uurtarief is € 50,00. Om je een idee te geven van de kosten kunnen wij vanaf € 595,00 een interieurplan maken waarmee je als bedrijf/organisatie direct aan de slag kunt. Wil je alles uit handen geven en er geen omkijken naar hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

Seizoenstyling
Ieder seizoen roept een andere sfeer en een ander gevoel op. Het is prettig om deze sfeer binnen een bedrijf te mogen voelen als medewerker of bezoeker. Maar hoeveel bedrijven nemen daar echt de tijd voor? En wie moet dat dan doen? En dat terwijl je met niet al te kostbare aanpassingen per seizoen weer een hele andere sfeer kunt creëren. Als de basis van een inrichting maar klopt.
Wij vinden het leuk om jouw bedrijf daarbij te helpen. Ieder seizoen voeren wij dan de styling uit tegen een vooraf besproken prijs. Hierdoor heb je zelf geen omkijken meer naar de sfeer & styling!

Meer weten over zakelijk interieur- of seizoenstyling? Of heb je specifieke wensen?
Laat het ons weten!