Zakelijke styling

STYLING BEDRIJFSPAND
De sfeer in een bedrijfspand is belangrijk, maar daar ligt niet je core-business. Dus krijgt het vaak niet de aandacht die het verdient. Je kunt met sfeer & styling in je bedrijfspand juist het verschil maken richting personeel en bezoekers. Het kan je identiteit versterken richting klanten.

De kosten van een zakelijk interieuradvies zijn afhankelijk van de situatie en wat de wensen zijn. Neem gerust contact met mij op en leg je interieurvraag voor. Ik zal aangeven hoeveel tijd ik daarvoor nodig denk te hebben. Uiteraard is het intakegesprek kosteloos. Het uurtarief is € 50,00. Om je een idee te geven van de kosten kan ik vanaf € 300,00 een interieurplan maken waarmee je als bedrijf direct aan de slag kunt. Wil je alles uit handen geven en er geen omkijken naar hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

SEIZOENSSTYLING
Ieder seizoen roept een andere sfeer en een ander gevoel op. Het is prettig om deze sfeer binnen een bedrijf te mogen voelen als medewerker of bezoeker. Maar hoeveel bedrijven nemen daar echt de tijd voor? En wie moet dat dan doen? En dat terwijl je met niet al te kostbare aanpassingen per seizoen weer een hele andere sfeer kunt creëren. Als de basis van een inrichting maar klopt.
Ik vind het leuk om jouw bedrijf daarbij te helpen. Ieder seizoen voer ik dan de styling uit tegen een vooraf besproken prijs . Hierdoor heb je zelf geen omkijken meer naar de sfeer & styling!

Meer weten over zakelijk interieur- of seizoensstyling? Of heb je specifieke wensen?
Laat het mij weten!