Verkoopstyling

Als je je huis wilt gaan verkopen, is het belangrijk om je te realiseren dat je huis een marketingobject is geworden. Het doel is om je huis zo snel mogelijk te verkopen, tegen een zo hoog mogelijke prijs.

Het is daarom van essentieel belang om de woning zo aantrekkelijk mogelijk in te richten. Potentiële kopers beslissen immers vaak al in de eerste minuut of een woning interessant is of niet. Verkoopstyling beïnvloedt niet alleen OF u de woning kunt verkopen, het zorgt er vooral voor HOE u de woning verkoopt. Namelijk met het best mogelijke verkoopresultaat.

Graag laten wij door middel van verkoopstyling de mogelijkheden van het huis zien. Wij zorgen dat het karakter en de positieve punten van het huis extra benadrukt worden. Door het toevoegen of juist wegnemen van kleur, accessoires en meubels, zorgen wij dat het huis zich onderscheidt van andere huizen.
Wij hebben een ruimte met meubels en accessoires en bieden de mogelijkheid om deze voor een bepaalde periode te huren. Wij zorgen ervoor dat de woning aantrekkelijk is voor de foto’s op Funda en voor potentiële kopers tijdens de bezichtigingen. Is de koop rond, dan komen wij het interieur weer ophalen.

Omdat geen enkele woning hetzelfde is, zorgt Sfeer & Styling voor een offerte op maat. Wij houden daarmee rekening met uw wensen en uw budget.

Meer weten over verkoopstyling? Of heb je specifieke wensen? Laat het ons weten!