Verkoopstyling

Als je je huis wilt gaan verkopen, is het belangrijk om je te realiseren dat je huis een marketingobject is geworden. Het doel is om je huis zo snel mogelijk te verkopen, tegen een zo hoog mogelijke prijs. In je oude huis aan de slag gaan, lijkt onnodig energie verspillen. Maar verkoopstyling is van groot belang voor de verkoop van een woning. Een potentiële koper vindt het vaak lastig om door de smaak of persoonlijke zaken van de verkoper heen te kijken.

Mensen die op zoek gaan naar een woning starten de zoektocht via internet. Door je woning op internet met uitnodigende foto’s te presenteren, voorkom je dat de woningzoekende doorklikt maar juist nieuwsgierig wordt naar de woning. Na de zoektocht op internet en de beoordeling van de ligging vindt een bezichtiging plaats. De eerste minuut is voor de potentiële koper alles bepalend. In die korte tijd, puur op gevoel, weet de woningzoekende of dit zijn of haar droomhuis wordt. Juist daarom kan verkoopstyling net dat verschil maken. En het hoeft niet eens duur te zijn, want met een klein budget kun je ook al sfeer creëren. Een woningzoekende is op zoek naar een huis om een thuis van te maken!

Graag laat ik door middel van verkoopstyling de mogelijkheden van het huis zien. Ik zorg dat het karakter en de positieve punten van het huis extra benadrukt worden. Door het toevoegen of juist wegnemen van kleur, accessoires en meubels, zorg ik dat het huis zich onderscheidt van andere huizen.

Omdat geen enkele woning hetzelfde is, zorgt Sfeer & Styling voor een offerte op maat. Ik houd daarmee rekening met uw wensen en uw budget.

Meer weten over verkoopstyling? Of heb je specifieke wensen? Laat het mij weten!