Over ons

Wij zijn Tineke en Marleen van Sfeer & Styling. In 2015 begon Tineke als gecertificeerd (verkoop) styliste, opgeleid door House of KIKI. Inmiddels pakken wij met veel plezier opdrachten met z’n tweeën op. Met onze creativiteit, professionaliteit, inlevingsvermogen en enthousiasme helpen wij je graag bij het inrichten en styling van je huis en/of bedrijfspand en bij verkoopstyling.

Ons uitgangspunt is van een huis een ’thuis’ te maken waarbij de sfeer en styling op elkaar zijn afgestemd, passend bij jouw smaak en budget. Afhankelijk van de situatie, kan het ook een uitdaging voor ons zijn om de kosten beperkt te houden. Door aanpassingen aan bestaande items te doen, kan je vaak al een hele andere sfeer creëren.

Graag starten wij altijd met een (gratis) kennismakingsgesprek. Wij vinden het belangrijk om eerst de persoon achter het interieur te leren kennen, want door die kennis te gebruiken hebben wij een goed uitgangspunt om uiteindelijk een passend interieurplan te kunnen maken. Als de ‘klik’ er is, spreken we af om verder te praten over je wensen wat betreft een interieurplan voor je bestaande- of nieuwe woning.

Naast persoonlijk interieuradvies, werken wij ook graag voor en met organisaties. De kunst is hier om het bedrijfspand met sfeer & styling zo in te richten dat het functioneel is, maar ook goed aansluit bij het imago. Het is fijn om het verschil te kunnen en mogen maken!

Is jouw interesse gewekt? Een van ons komt graag een keer langs voor een kennismaking!

Wij specialiseren ons in styling en verkoopstyling en weten precies wat er nodig is om het juiste ‘thuis’ gevoel te creëren voor een eigen huis of om zo een woning goed en snel te verkopen.