Interieurstyling

Een interieuradvies is heel persoonlijk. Wij vinden het belangrijk om tijdens een gesprek meer inzicht te krijgen: Wanneer voel jij je prettig in een ruimte? Wat vind jij mooi? Wat inspireert je? Wat zijn je wensen?

Kleuren, materialen, meubels, vormen, stoffen, lichtinval, verlichting, indeling en inrichting van de ruimte nemen wij mee in het interieurplan.
Uiteindelijk draait het allemaal om het gevoel dat je krijgt in een omgeving: het ‘thuis’ voelen.
Een interieuradvies moet kloppen qua sfeer & styling. Maar dat betekent niet dat alles in dezelfde kleur of stijl hoeft te zijn. Een goede mix van kleuren, materialen en stijlen, maakt je interieur bijzonder en ‘eigen’.

De kosten van een interieuradvies aan huis zijn afhankelijk van de situatie en jouw specifieke wensen. Aan de hand van jouw vraag kunnen wij een pakket op maat maken. Bel ons en leg je interieurvraag voor en wij geven, na een intakegesprek, aan hoeveel tijd wij daarvoor nodig denken te hebben. Uiteraard is het intakegesprek kosteloos.
Het uurtarief is € 50,00. Om je een idee te geven van de kosten: wij kunnen al vanaf €495,00 een persoonlijk interieurplan (= plattegrond, meubelplan, kleuren-en materialenplan en accessoiresplan) maken waarmee je direct aan de slag kunt.

“Dankzij jullie advies is mijn woon- en eetkamer nu echt de ruimte geworden die sfeer en warmte uitstraalt! Enorm blij dat jullie hier geweest zijn en jullie ideeën op papier hebt gezet wat ook echt bij me past en ik nu elke dag nog van geniet! Jullie hebben onze stijl heel goed vertaald naar een leuk plan voor onze woonkamer. Eenheid, praktische oplossingen voor lastige hoekjes, mooie accessoires en leuke ideeën voor meubels. We genieten er dagelijks van.”