Contact

Tineke,-Sfeer&StylingWelkom op de website van Sfeer & Styling! Ik ben Tineke Pater, gediplomeerd styliste en interieurontwerpster uit Stoutenburg (vlakbij Amersfoort). Ik heb mijn hart gevolgd en van mijn passie mijn beroep gemaakt.

Mijn uitgangspunt is van een huis een ’thuis’ te maken waarbij de sfeer en styling op elkaar zijn afgestemd, passend bij jouw smaak en budget. Afhankelijk van de situatie, kan het ook een uitdaging voor mij zijn om de kosten beperkt te houden. Door aanpassingen aan bestaande items te doen, kan je vaak al een hele andere sfeer creëren.

Graag start ik altijd met een (gratis) kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk om eerst de persoon achter het interieur te leren kennen, want door die kennis te gebruiken heb ik een goed uitgangspunt om uiteindelijk een passend interieurplan te kunnen maken. Als de klik er is, spreken we af om verder te praten over je wensen wat betreft een interieurplan voor je bestaande- of nieuwe woning.

Naast persoonlijk interieuradvies, werk ik ook graag voor en met bedrijven. De kunst is hier om het bedrijfspand met sfeer & styling zo in te richten dat het functioneel is, maar ook goed aansluit bij het imago. Het is fijn om het verschil te kunnen en mogen maken!

Is jouw interesse gewekt? Ik kom graag een keer langs voor een kennismaking!

Tineke Pater
Hessenweg 12
3835 PJ Stoutenburg
06-42056049